Trouwdag

10 januari 2026 - Grottammare, Italië

Het is onze 18e trouwdag en we zitten intussen in Grottammare aan de Riviera della Palme en dat heet niet voor niks zo. We wandelen door het hoger gelegen historisch centrum met kronkelende straatjes, schitterende doorkijkjes naar zee, met dus die in de wind wuivende palmen langs de hele kust.

Het oude centrum heeft enkele interessante bezienswaardigheden en bouwwerken, maar veel is gesloten op dit tijdstip. De restaurants zijn wel open, de geur van truffels en andere lekkernijen komt ons overal tegemoet en ondanks dat we al iets hebben gereserveerd voor ‘s avonds, kunnen we een uitgebreide lunch niet weerstaan.

20250831_123124

20250831_123740

Eind van de middag vinden we een mooi plekje langs de boulevard waar we de camper kwijt kunnen. Twee stappen verder leggen we onze handdoekjes in het zand en nemen een verfrissende duik in zee. Ook nu douchen we weer op het strand en terwijl Wim relaxt tut ik me op voor het avondeten. We dineren in een visrestaurant, een paar meter van onze camper vandaag. Hoe heerlijk dat we gewoon een fles wijn kunnen wegtikken, en dan met een paar passen voor ‘ons huisje’ staan. Ik lig alleen nog lang wakker van het toch nog redelijk drukke verkeer dat over de boulevard sjeest ´s nachts, maar welk getrouwd stel slaapt er dan ook tijdens de huwelijksnacht?

20250831_145153

13 januari 2026
    Alsnog gefeliciteerd met die 18e 💕
  2. Kitina:
    24 januari 2026
    Van harte proficiat met het turqoise huwelijk!💚🩵💘